7 Mart 2018 Çarşamba

Saklıkent Jeep Safari, Tlos Antik Kenti, Saklıkent Kanyonu, Karaçay ve Çamur Banyosu, Rafting.



Saklıkent Jeep Safari
Saklıkent Jeep Safari Turu sizlerin keyif alacağı adrenali ve eğlencesi bol aktivitelerimiz arasında yer alır. Yol üzerinde arkadaş grubunuz ile yapacağınız su savaşları ve doğa harikalarını keşfedebileceğiniz en harika turlarımız arasında yer alır. Sabah sizlerle buluşmamız ardından turumuz başlar ve ilk durağımız;
Tlos Antik Kenti.........
Gizli şelale gibi muhteşem bir doğa harikasını izleme şansını bu tarih durağımızda bulacaksınız. Tarihi olarak en yakın tarihsel oluşumun MÖ 4. Ve 5. Yüzyılda yapıldığı bilinen adeta bir tarih cennetidir. İçerisinde Osmanlı da bulunan 4 büyük imparatorluğa üs görevi yapan bu antik şehirde çok güzel tarihi eserler göreceksiniz.
Coğrafyanın en eski yerleşim alanıdır. Dört bin yıllık geçmişe sahip olan tlos birçok medeniyetleri de içinde barındırmıştır. Beş yüz metre yüksekliğindeki kayalara oyulmuş mezarları ile  dikkat çeker. Osmanlıya da ev sahipliği yapan Tlos aynı zamanda Likyanın bir spor kenti olarak ta bilinmektedir Tlos tan ayrıldık tan sonra…..
Yaka Köy Yemek Molası.........
Turumuz esnasında siz değerli müşterilerimize ücrete dâhil olan öğle yemeği hizmetini sunacağımız Yaka köy eşsiz görsel kalitesiyle sizlere yemeğinizi yerken doğal manzaraların eşliğinde farklı duygular yaşamanızı sağlıyor.
Yaka köy doğal su kaynaklarının bulunduğu restoranımıza geliyoruz .kayaların arasından akan sular ve şelaleler etrafında çok büyük bir keyif alacaksınız öğle yemeğinin ( alabalık , köfte , tavuk ve salata acık büfe meze ) ardından şırıl şırıl serin suların aktığı köşklerimizde dinlendik ten sonra …
Saklıkent Kanyonu........
Saklıkent dünyanın sayılı en muhteşem kanyonları arasında gelir. Onsekiz kilometre uzunluğunda iki yüz metre yüksekliğindeki kanyonumuzda bir saat kadar yürüye bilirsiniz.eşsiz bir atmosfere sahip olan Saklıkent Kanyonu sizleri adeta içine çekecektir.
Başvuru formumuzda bulunan ve sizlere sunulan ekstra hizmetler kısmında bungee jumping, zipline ve funny eğlence hizmetinden birini satın alırsanız burada uygulamaktayız.

Karaçay Ve Çamur Banyosu…….
Rafting..............
Karaçay üzerin de yapılan Ringo Rafting ler opsiyonel olarak sizlere sunulmaktadır çok eğlenceli olan Saklıkent Rafting  küçükten büyüğe kadar herkez in yapa bileceği bir aktivitedir profesyonel rehberler eşliğinde toplam parkur ( 35 – 40 dk ) sürmektedir.Rafting sonun da çamur banyosu kesinlikle çok eğlenceli olan çamur içerisin de zengin minaraller ile cildinizi yenileyecektir kokusu ve yan etkisi yoktur. Camurlarımızı temizledikten sonra  geri dönüş yolculuğumuz  başlayacak tır.Jeep Safari Turu muzu tamamlayıp sizleri otelinize bırakıp bir sonraki turumuzda tekrar görüşmek üzere sizlere veda ediyoruz.
Firmamız tarafından sezonun öncesinde periyodik olarak temizlenen ve tıbbi olarak kanıtlanmış zararı bulunmayan çamur havuzlarında bu durağımızda eğlenecek, kokusu ve izi olmayan doğal çamurda cildinize sonunda istediği tazeliği verebileceksiniz. Turumuzun son durağıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder