24 Nisan 2024 Çarşamba

Fethiye, Fethiye Oteli, Fethiye Otelleri, Fethiye Balayı Oteli, Fethiye Balayı Otelleri

Fethiye Otelleri


Bir tatil cenneti olan Fetiye’de, ''Garden Rüya Hotel'' farkı ile en avantajlı fiyatlarla muhteşem bir tatilin tam zamanı… Tatil için Fethiye’yi tercih edenler ya da ilk kez bu beldede tatil yapacaklar için birbirinden şık, konforlu ve huzur dolu Fethiye otelleri arasından seçim yaparken,

Fethiye otellerinde doğa ile içice konaklayarak deniz, kum ve güneş dolu bir tatil yapabilir. Oteliniz ile deniz arasındaki ulaşım ne kadar kolay olursa yaz tatiliniz o kadar keyifli olacaktır.

Fethiye otelleri arasında mimari yapısıyla Garden Rüya Hotel mükemmel bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Tesisimiz eğitimli ve tecrübeli personeli misafirlerinin harika bir tatil geçirmesi için çalışmaktadır. Otelimiz sizin ve ailenizin ihtiyaçlarına göre donatılmış olup her yaştan misafirini memnun edecek aktiviteler sunmaktadır.

Adeta cenneti andıran Fethiye, birbirinden özel doğal plajlara ve dünyaca ünlü doğa harikası yerlere sahiptir. Fethiye koyları, tarih öncesine ait uygarlıklardan kalma ören yerleri ile tarih dolu bir tatilin de adresi oluyor. Görülmesi gereken, ilk akla gelen yerler arasında Saklıkent Kanyonu yer alır. Saklıkent,  ihtişamlı bir manzara ve buz gibi kaynak suları ile kesinlikle ziyaret edilmesi gereken, Türkiye’nin en önemli kanyonlarından biridir. Rumlardan kalan yapıları ile dikkat çeken Kayaköy’de Fethiye tatil planınızda gezilecek yerler arasına eklemenizi tavsiye ederiz.

Fethiye oteli Garden Rüya Hotel' de konaklama tarihleriniz Temmuz ya da Ağustos aylarına denk geliyorsa, Fethiye Kelebekler Vadisi’ni de ziyaret ederek yüzlerce rengarenk kelebeğin eşsiz dansına tanık olabilirsiniz.

Herşey dahil, tam pansiyon ya da yarım pansiyon konseptlerinde hizmet veren Fethiye otelleri, denize yakın yerlerde isteyen misafirler için Fethiye otogarına 5 km mesafedeki Ovacık da bulunmaktadır. Güneş ve deniz ikilisini gündüz doyasıya yaşayıp, geceleri Fethiye’nin eğlenceli atmosferine dahil olabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz otelleri romantik bir tatil hedefleyen tatil severler için de harika bir fırsattır. Sevgiliniz ya da eşiniz için sürpriz bir tatil planı yapabilir ya da unutulmaz bir balayı tatili yaşamak için yerinizi ayırtabilirsiniz.

Erken rezervasyon fırsatları ile Fethiye otellerinde yerinizi erkenden ayırtabilir, hem uygun fiyatlara hem de konforlu bir tatil yapabilirsiniz.

Fethiye oteli Garden Rüya Hotel internet sayfamızda konaklamak istediğiniz tarih aralığını seçerek, kolayca rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Fethiye otelleri fiyatları, erken rezervasyon fırsatları ve taksit avantajları ile ilgili detaylı bilgi almak için Garden Rüya Hotel danışmanları ile görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder