5 Mart 2018 Pazartesi

Fethiye Yamaç Paraşütü

FETHİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ
Fethiye Yamaç Paraşütü Yapmadan Dönme ......!
Babadağ zirvesinde pilotlarımızın sizlere vereceği kısa bir bilgini ardından  kanat şişer, hafif yokuştan kalkış yapabilmek için yalnızca birkaç adım atar ya da kısa bir koşu yaparsınız. Bu sırada rüzgâr kanadı yakalayarak ve muhteşem deneyime başlamış olacaksınız.
Fethiye Yamaç Paraşütü Güvenli mi ...?
Profesyonel bakımı düzenli olarak yapılan sertifikalı donanımımız ve şirket prosedürümüz vardır. Uzman pilotlarımız her gün, günde dört  kez uçarak genç yaşlı, kadın erkek demeden sizleri bu olağanüstü maceraya götürür.
Her yolcu Yamaç Paraşütü uçuştan önce bilgilendirilir. Kask ve uçuş kıyafeti verilir. Ayrıca bütün pilotlarımızın güvenlik açısından yedek paraşütlü ve sürekli iletişim halinde olmak için telsiz taşımak zorundadır. Bütün bunların yanı sıra, sizi gökyüzüne çıkarmadan önce hava koşulları büyük bir dikkatle değerlendirilir.
Uçarken Sigortam var mı …?
Tam kapsamlı sigorta poliçemiz sizi 50.000 euroya kadar koruma altına almaktadır.
Uçmak için bir kilo sınırı var mı ...?
Yamaç Paraşütü bir kanadın taşıyabileceği ağırlık sınırlı olduğundan, pilotlarımız ve yolcularının ağırlığı, hava koşulları da göz önüne alınarak dikkatlice eşleştirilir. Öngördüğümüz ağırlık sınırı 110 kilogram olmakla birlikte, bu sınır yolcumuzun form düzeyine göre değişiklik gösterebilir.
Yanınız da İhtiyacınız Olan ...?
Bu olağanüstü Fethiye Yamaç Paraşütü  fırsatını yaşamak için tüm ihtiyacınız olanlar:
Bir çift spor ayakkabı, su, rahat kıyafetler ve güneş gözlügünü yanınızda bulundurun.
Not: Fethiye Yamaç Paraşütü Uçuşlarımız hava durumuna bağlı olduğundan rezervasyonunuzu önceden yaptırmanızı ve tatilinizin son gününe bırakmamanızı tavsiye ederiz.
Bilmeniz gerekenler: fotoğraf ve video çekimi  ekstra olup tamamen pilotun işidir. fotoğraf ve video çekimi 100 tl olarak ücretlendirilecektir.
  • Yamaç Paraşütü Dünya’daki  tehlikeli sporlar içinde 22. sırada yer almaktadır.Tehlikesiz görünen Futbol ise 7. sıradadır.
  • Uçuş süresi uçan kişinin kilosu ve uçuş esnasındaki hava durumu ile doğru orantılı olup 35 ila 45 dakika sürmektedir.
  • Yamaç paraşütü ile uçmak isteyen kişi düz bir spor ya da normal ayakkabı giyinmeli ve uzun pantolon veya diz altı kapri giymelidir.
  • Uçuş güvenliği için uçuşa kesinlikle alkollü veya belirgin hastalığı olanlar katılmamalıdır.
  • 10 ile 75 yaş ve 40 ile 99 kilo olan sağlık sorunu bulunmayan herkes yamaç paraşütü yapabilir.
  • Özel istenilen hareketler ya da ekstrem davranışlar havada kalma  süresini azaltacak yere inişi hızlandıracaktır.
  • Yamaç Paraşütü ödemesi nakit olarak yapılmaktadır.
  • Sigorta kapsamına girmediğinden ve pilot konsantresini bozduğundan uçuşa fotoğraf makinası, dijital eşya, ziynet, takı getirilmemesi gerekir.
  • Yamaç Paraşütü uçuşları Fethiye Babadağ yamaç paraşütü atlama merkezinden gerçekleşmektedir.
  • Uçuş sortileri her gün 08:30 – 10:30 – 13:00 - 15:00 ve 17:00  saatlerinde günde 5 defa tekrarlanır. Rezervasyonunu tamamlayan herkese bu saat dilimlerinden biri verilir.Sorti saatleri uçuş noktasında bulunma saatidir.Sorti saatlerinden en az 1 saat önce buluşma noktasına gelinmesi gerekmektedir.
  • Önemli not: konaklama '' Garden Rüya Hotel '' de yapılmaktadır. Kültür turları türsab belgeli acentalar tarafından yapılmaktadır. Tur satışları bizzat acentalar tarafından fatura edilmektedir. Şimdiden iyi tatiller...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder