7 Mart 2018 Çarşamba

Erken Rezervasyon Fırsatları, Erken Rezervasyon Nedir, Erken Rezervasyon Ne Zaman Başlıyor, Erken Rezervasyon Ne Zaman Yapılmalı, Erken Rezervasyonda İptal Mümkün mü,


Erken Rezervasyon 2024
2024 Erken Rezervasyon Fırsatları
Rüya Hotel, her yıl misafirlere yönelik, %50'ye varan Erken Rezervasyon indirimi sunuyor. Oldukça cazip indirimlerle devam eden Erken Rezervasyon kampanyası, hesaplı tatil için uygulanan en iyi yöntem olarak biliniyor. Üstelik bu dönem içerisinde uygulanan Erken Rezervasyon Sigortası ile de tatilcilere konaklamalarına 72 saat öncesine kadar tatilini iptal etme güvencesi sağlanıyor.

Erken Rezervasyon Otelleri; Antalya, Alanya, Bodrum, Çeşme ve Fethiye gibi Türkiye'nin en popüler yazlık yerlerindeki tatil köylerinden ve otellerden oluşuyor.

Erken Rezervasyon Nedir?
Erken rezervasyon, yaz sezonu başlamadan birkaç ay önce avantajlı fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile yaz tatilini erkenden satın alma anlamına geliyor. Yaz sezonu başlamadan birkaç ay önce alınan yaz tatillerinde oldukça cazip fiyat kampanyaları uygulanıyor. Bu şekilde yazın yapacağınız yurt içi tatili için o dönemde ödemeniz gereken tutardan çok daha az ödeyerek dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz. *
*Erken Rezervasyon kampanyası; 01 Mayıs 2024 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak konaklamalar için geçerlidir.

Erken Rezervasyon Ne Zaman Başlıyor?
Erken Rezervasyon dönemi her yıl kasım-aralık aylarında başlayıp, yaz sezonunun başına kadar devam ediyor. Beş döneme ayrılan Erken Rezervasyon sürecinde en yüksek indirim oranı ile başlayan birinci dönemi takip eden dönemlerde indirim oranı kademeli olarak azalıyor.

Erken Rezervasyon Ne Zaman Yapılmalı?
Yaz tatilinizi uygun fiyatlarla yaptırmak istiyorsanız, yaz sezonundan birkaç ay önce başlayan ilk erken rezervasyon dönemini kaçırmayın. %50'ye varan indirimlerden yararlanmak ve Ege ve Akdeniz'de bulunan en iyi otellerde yerler tükenmeden yerinizi ayırtmak için bu dönemdeki fırsatları ve taksitli ödeme seçeneklerini takip etmeyi unutmayın.

Fırsatlardan en etkin şekilde yararlanabilmeniz için Erken Rezervasyon süreci farklı dönemlerde gerçekleştiriliyor. Misafirlerimize birinci erken rezervasyon döneminde en yüksek indirim oranı sunulurken, ilerleyen aşamalarda, yaz sezonuna yaklaştıkça bu oran azalarak uygulanıyor. Böylece tatilini en erken planlayan misafirler en fazla indirimden yararlanıyor.

Erken Rezervasyonun Avantajları Nelerdir?
Erken rezervasyon cazip indirim oranlarının yanı sıra uzun vadede ödeme imkanıyla size pek çok avantaj sunuyor. Bu yıl yaz tatilinizi Bodrum otellerinde, Fethiye otellerinde, Marmaris otellerinde, Side otellerinde, Kuşadası otellerinde, Çeşme otellerinde ya da Belek otellerinde geçirmek istiyor, ancak bu tatile nasıl bütçe ayıracağınızı bilmiyorsanız, Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Rüya Hotel’de erken rezervasyon yapın avantajlı fiyatlarımızdan yerinizi ayırtın.

Erken Rezervasyonda İptal Mümkün mü?
Erken rezervasyon yaptıranları en çok düşündüren konulardan biri de rezervasyon iptalinde karşılaşılabilecek sorunlar oluyor. Ancak Rüya Hotel’in koşulsuz iptal hakkı tanıyan Erken Rezervasyon İptal Sigortası ile sizi sorunsuz bir tatil bekliyor. Erken Rezervasyon Sigortası yaptırdığınız takdirde, tatil gününüze 72 saat kala rezervasyonunuzu gönül rahatlığıyla iptal edebilirsiniz.

Rezervasyon İptal Sigortası
Rüya Hotel’in Erken Rezervasyon Dönemi için sunduğu avantajlı bir uygulama olan Erken Rezervasyon Sigortası ile geçmiş yıllarda olduğu gibi misafirlere, her koşulda rezervasyonlarını cezasız iptal hakkı sunuluyor. Bu uygulama ile tatil sezonunda gerçekleşecek tatilleriniz için, konaklama başlangıcından 72 saat öncesine kadar rezervasyonlarınızı iptal etme fırsatına sahip oluyorsunuz. Siz de 10000 TL'ye kadar olan rezervasyonlar için 100 TL, 20000 TL üzerindeki rezervasyonlar için ise toplam konaklama bedelinin %1'i karşılığında bu sigortadan yararlanabilirsiniz. **

** Rezervasyon İptal Sigortası Özel Şartları:
1-Rezervasyon İptal Sigortası yaptıran misafirler giriş gününe 72 saat kala ön koşulsuz ve kesintisiz olarak otel rezervasyonlarını iptal etme hakkına sahip olurlar.
2-Rezervasyon anında sigorta almaya karar vermemiş olan misafirler giriş gününe minimum 30 gün kala ekleme yapabilirler, bu sürenin altında sigorta ilavesi yapılamaz.
3-Sigorta iptal edilemez, prim iadesi yapılamaz.
4-Sigorta ücreti konaklama bedeli 10000 TL'ye kadar olan rezervasyonlar için sabit 100 TL, konaklama bedeli 10000 TL üzerinde olan rezervasyonlarda ise toplam rezervasyon bedelinin % 1'i olarak belirlenmiştir.

 7/24 Saat bilgi alabilir, Rezervasyon yapabilirsiniz, Siz ve aileniz için en uygun fiyatlarla tatil imkanı
Fethiye Rüya Hotel’de her zaman vardır.
Rezervasyon Modülü: Garden Rüya Hotel rezervasyon kabulü için iki günlük ücret ya da konaklama bedelinin %30’unu ön ödeme peşinat olarak talep etmektedir, kalan bakiye tesise girişte tercihinize göre peşin yada kredi kartlarına 6 taksit olarak tahsil edilmektedir. Bonus  kredi kartlarına taksit yapılmaktadır. Online – Rezervasyonlarda tüm kredi kartları geçerlidir.
·         Ön ödeme peşinatı SSL sertifikalı güvenlikli sitemizden Kredi Kartınızla,
·         Ön ödeme peşinatı hesabımıza Havale ya da Eft ile,
·         Ön ödeme peşinatsız konaklama bedelinin tamamını tesise varışta kapıda ödeme    
 Ön ödemenizi: Bankamatiklerden kartsız işlemler menüsünden hesaba para yatırma seçeneğinden direk banka hesabımıza, Gsm numaranızı yazdıktan sonra, Hesap numarasını, Şube kodunu girerek gerçekleştirebilirsiniz, Ayrıca tüm Ptt Şubelerinden artık havale yapılabilmektedir, Banka hesabımıza havaleyi yaptıktan sonra, ödemenizi yaptığınıza dair bizi aramanız yeterlidir, İnternetten 10 TL – Banka şubesinden 25 TL – Ptt’ den 10 TL – Atm’ den 20 TL masraf alınmaktadır. Açıklama bölümüne lütfen Gsm numaranızı yazınız.
Fethiye Garden Rüya Hotel, erken rezervasyon yapan misafirlerinden herhangi bir nedenle tatilini iptal ettirmesi halinde, Rezervasyon tarihinden 72 saat öncesine kadar Ücret - iade - garantisi vermektedir. 72 saat öncesinden yazılı olarak yapılan iptal rezervasyonları koşulsuz olarak iade edilmektedir.

Fethiye Garden Rüya Hotel rezervasyon kabulü için iki günlük ücret talep etmektedir, kalan bakiye tesise girişte tercihinize göre peşin yada kredi kartlarına 9 taksit olarak tahsil edilmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder